torstai 4. kesäkuuta 2020

Tekemisen iloa

Tänään viettään blogiperjantaita 2020. #blogiperjantain ajatuksena on tuoda esiin blogaamisen hyötyjä. Teemapäivän organisoivat sisältötoimisto Rouva Sana ja  Bloggaamisen käsikirja. Kaverini vinkistä heidän innoittamana sain rohkeuden aloitaa blogaamisen, käsikirjassa olen sivulla 71.

 Teemapäivän aiheena on ilo, mitä iloa on bloggaamisesta? Olen aloittanut bloggaamisen tänä keväänä ja jäin ajattelemaan miten kirjoittaminen on vaikuttanut minun elämääni. Ensin tuli mieleen kokreetisia asioita; kuten pihaan saatu aita, ötökkähotelli ja eloon herätetty lapsen leikkipaikka. Piha-aita ei ole vielä täysin valmis. Se on maalattu kahteen kertaan ja portti on saanut 2 spraypullollista maalia ja odottaa jatkoa. Toiveissa on saada julkaisukelposta materiaalia aidasta vielä ennen juhannusta. Parasta aidassa on tällä hetkellä, portit se on auki tai kiinni, nojailu ja jutustelu sekä piilotetut lelut ja saippuakuplat.
 

Blogini aloitus ajatus oli selkeyttää omaa työtoimenkuvaani Maanrakennus Leinamo Oy:ssä. Se prosessi on lähtenyt hyvin käyntiin. Yritystoiminnan tavoitteeksi keväälle ajattelin; että olisi hienoa jos kuorikatekasa saataisi myydyksi ennen juhannusta. Tämä näyttää vahvasti totoutuvan!  Kuvassa näkyy kuinka vähän isosta megarekkakuormasta on jäljellä. Ajatusten välissä kirjoitin kultahiekasta ja sen myynti parantanut tänä keväänä, erityisesti noutopihan asiakkaille. Asiakkaiden kanssa on ollut mukavia juttelu tuokioita blogin aiheista. Noutopihan aukioloajat ovat selkeentyneet silti muutokset on mukavasti mahdollisia. Kyllä se peräkärryjono pihatiellä on mukava näky! Juniorimme ei meinaa malttaa pysyä ruokapöydässä kun autot aloittaa tulemisen ja pienkuormaaja giant murahtaa käyntiin.


Kirjoittaminen on myös avannut silmiäni mitä kaikkea kotipuutarhassa voisikaan tehdä. Alan löytämään jälleen kadoksissa olleen tekemisen ilon elämääni. Olen varmistunut ajatuksesta, että työskentelen kotoa käsin ainakin siihen asti että juniorimme täyttää 3v. Kameran läpi näkee asioita sopivalla tavalla. Esimerkiksi omenapuu, jonka alle en ole vielä kuorikatetta saanut levitettyä, kukkii silti kaunti.

                                                       
Ilon aiheita bloggaamisesta vain tulvii ajatuksiini. Keskustelut naapurin rouvien kanssa ovat ollut mukavia. Ystävini kannustus bloggaamisen aloittamiseen ja metsälenkit joilla aihetta pureskeltiin painuvat hyväksi muistijäljeksi takaraivoon kaikkine kommelliksineen. Nimen keksimen ja ne viesti ketjut joissa sitä pohdittiin. Ja tuttujen kanssa käydyt keskustelut ovat ollut mukavia valopilkkuja kevät puuhiin.  

Blogiini on tulossa vielä 2-3 julkaisua ennen juhannusta. Tämän jälkeen pidän pienen hengähdys tauon ja palaan syksyllä takaisin aurinkoisin ajatuksin koulujen alun yhteydessä.

Blogin kautta olen saanut keväälle onnistumisia! Onnistumisia on tulut ammatillisesti, ihmeissuhteissa ja jopa yrityksen taloudessa sekä tietysti äitinä. Suosittelen lämpimästi! 
Sanna

2 kommenttia:

  1. Olen suunnattoman iloinen, että sai polkaistua blogisi käyntiin. Huomaatko itse: olet blogannut vasta hetken, ja olet kerryttänyt jo joukon erilaisia ilonaiheita ja saavuttanut yhden tavoitteenkin. Blogi on ihmeellinen käyttöliittymä.

    Iloista, että osallistuit mukaan #blogiperjantai20-tapahtumaan. Bloggaamisen ja kirjoittamisen iloa ja paloa!

    VastaaPoista
  2. Niin on !! En olisi oikeasti uskonut liitännäisseurauksia, jos en olisi aloittanut. Eikä niitä oikein edes huomaa kuin silloin kun jää ajattelemaan ja kirjoittamaan :) Kiitos kannustuksesta.

    VastaaPoista