keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Juhannus

Keskikesän juhla juhannus on lähellä, veilä 2 yötä ja olemme juhannusaatossa. Tänä vuonna kelit tuntuu suosivan. 

Piha pääsee usein juhannuksena juhlien vietto paikaksi. Tässä kun isojen koneiden toimintaa seurailee tuntuu mukavalta ottaa välillä ikeakassillinen kuorikatetta mukaan, saada pienmpi homma valmiiksi ja palata takaisin lähtöruutuun.

Olen viimeisen viikon viihtynyt mökkimöisessä tunnelmassa metsänsiimeksessä, jossa vietämme tämän vuoden juhannuksen perheemme ja ystävien kanssa. Tutut rutiinit on saanut hieman uudenlasita muotoa, asuntovaunu elämää opiskellessa. Mieheni muokkasi asuntovaunulle sopivan parkkiruudun ja etutelttakin saatiin jo paikalleen. Tavarat löytää vähitellen paikkansa ja hukkuu taas uudelleen. Parhaita juttuja ovat ollut sisilisko laiturilla, uimareissut ja linnunlaulu nukumaan mennessä.  


Juhannukseksi valmistuu usein pihatöitä. Se on yhdenlainen paalu paikka rakennetaan tähän asti ja sitten nautitaan kesästä edes hetki. Toisilla se tarkoittaa rakennustyömaan valmistumista, joku jättää puutyöt hetken tauolle, osa miettii tulevan kesän heinätöitä ja toiset menee uimaan. Luulen että pokani kanssa kuulumme tänä juhannuksena siihen uimareissu porukkaan ja roiskimme vettä hymy huulila. Siiri-kissamme on löytänyt hyvän vilvoittelupaikan syreenipensaan juurelta. Kävin kuvaamassa juhannusruusun kukintaa ja ihastelin mahtavaa tuoksia niin jalkonen vierestä kului miauuu miauu. 


Tänä vuonna juhannusruusun kukinta osuu hyvin kohdalleen kalentetin kanssa. Johtuneeko se siitä että teinimme syntymäpäivä on tänä vuonna juhannusaatona vai onko keliolosuhteet ollut sen suhteen kohdallaan. Kauniisti kukkii joka tapauksessa!



Hyvää juhannusta kaikille seuraajille! On ollut antoisa alku kesä kanssanne. Tässä allkaa jo ajatukset siirtyä töihin paluuseen, kun saan juniorin hoitopaikan järjestymään. Tälläistä sain aikaan päiväunien lomassa. Blogini jää nyt kesä tauolle. Palaan kirjoitus puuhiin elokuun alku puolella kun noutopiha aloittaa aukioloaikojen kera. 

Nauttikaa kesästä!!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti