perjantai 30. lokakuuta 2020

Lokakuu vaihtuu marraskuuhun

Elämme syksyn ankeinta aikaa. Vettä sataa, kuraa riittää, koira vaihtaa karvaa ja hevoset täytyy loimittaa, koska heistä valta osa on klipattu. Aamutoimiin kuluu jotenkin paljon aikaa. Silti syksy jotenkin järjestää asioita kesälomien jälkeen ja toisaalta on kiva suunnata ajatuksia kohti ensi kevättä. Rutiinit alkaa löytyä asiat loksahtelee paikoilleen, pidän siitä.

Olisi hyvää aikaa huoltaa puutarhan työkalut, haravoida viimeiset lehdet, siivoilla varastoja jne. Mitä tapahtuu meidän perheessä? Otetaan loikka hevosmaailmaan ja rakennetaan talliin uusi karsiana. Syysloman alkuu haetaan hevonen ja ne arjen rutiinit menee koko porukalta ihmisiltä niin kuin eläimmiltä uusiksi. Samalla teinin haavemaailma pompsahtaa kohti suuria esteloikkia ja me vanhempina pohdimme miten pitää ohjat käsissä. Nuoruus on niin ihaa ja kamalaa aikaa 💓 onneksi on hevoset! Ja pieni poikamme sanoo vihdoin Äiti. Lähes kaikki muut perheen eläimmet ja ihmiset sieltä on tullutkin, joku aika sitten. Onneksi on maanrakennus koneita niin pysymme hevostarhoissa pinnalla.


Blogini tarkoitus oli alun perin kertoa Maanrakennus Leinamon noutopihan tuotteiden käyttö mahdollisuuksista. Noutopihan ensi kevään toiminta ajatusta tässä syksyn pimeissä on hauduteltu ja suunnitteilla on avata Noutopiha toukokuun alussa ja selvittelemme järkevää ratkaisua kotiin kuljetukseen. Samoin mietinnässä on pihasuunnittelu tai pieni muotoiset pihatyöt koneiden avulla.

Haluan ketoa teille vähän yrityksestä Maanrakennus Leinamo. Olen tänä syksynä palannut toimistoon mieheni rinnalle. Yhteistyömme hioituu viikko viikolta ja ensi kuussa pääsen ehkä jo laskutuksen pariin. Alkukuusta kävimme yhden yön vierailun Oulussa. Matkan tarkoitus oli taata isä-poika laatuaikaa Oulun Edenissä ja minä pääsin Liikenneyrittäjä kokeeseen ja läpäisin sen. Olen siis ylentymässä kuljetusvastaavaksi Maanrakennus Leinamo Oy:ssä. Samaan aikaan hain yrityksemme mukaan Voimavalmennus ryhmään, jossa saamme ulkopuolista tukea yritystoiminnan kehittämiseen. Uudet silmäparit näkevät asiat kivasti toisessa valossa. 


Huomenna on pyhäinpäivä. On jotenkin niin hassua, että päivä on lasten naamiaispävä, juniorimme nimipäivä ja edes menneen isäni syntymäpäivä. Hevosen kenkäkurpitsat eivät aivan valmistunut tähän blogikirjoitukseen. Toivon niiden löytyvän huomenna maitolaiturilta ilahduttamasta halloweenin ohikulkijoita kynttilöiden kera.



Tunntelmallista pyhänpäivää !

Sanna






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti